Når morgenmaden skal være lidt ÆGstra... Lad dig forkæle af disse fluffy ricottapandekager toppet med pocheret økologisk æg fra Danæg med en flydende blomme, vores milde økologiske spegepølse og en simpel, cremet dijondressing. En luksuriøs og simpel ret, der løfter enhver brunch til nye højder💚 Retten er klar på ingen tid og kan varieres efter det du bedst kan lide eller har liggende i køleskabet! 😉

EGGS BENEDICT INSPIREREDE PANDEKAGER M. MILD SPEGEPØLSE

80 g. Hanegal mild spegepølse skiveskåret
4 stk. Økologiske æg fra Danæg
2 spsk. Eddike
2 dl. Græsk yoghurt
2 spsk. Dijonsennep
100 g. Spinat
Salt og peber
Frisk purløg

Pandekager

2 stk. Økologiske æg fra Danæg
1 dl. Mælk/plantedrik
250 g. Ricotta
100 g. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
Salt
Olie/smør
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Fremgangsmåde pandekager:
1
Adskil æggeblommer fra æggehvider og kom dem i hver sin skål. Pisk æggehviderne til de er hvide og fluffy.
2
Bland æggeblommer, ricotta og mælk i en skål. Tilsæt hvedemel, bagepulver og salt og rør det godt sammen. Vend forsigtigt de piskede æggehvider i dejen.
3
Tilsæt ca. 2 spsk. dej på en medium varm pande med lidt olie eller smør. Lad pandekagerne stege i ca. 3-4 minutter på hver side til de er gyldne og lækre.
Fremgangsmåde pocheret æg:
1
Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt eddike og lidt salt.
2
Slå ét æg ud af gangen i en lille skål.
3
Skru ned for varmen så vandet simrer, fremfor at koge. Rør forsigtigt i vandet så der dannes en hvirvel og hæld ægget i. Saml det forsigtigt med en hulske hvis nødvendigt. Lad det småkoge i ca. 3 minutter til æggehviden er stivnet og blommen stadig er blød.
Servering:
1
Rør græsk yoghurt, dijonsennep, salt og peber sammen i en skål.
2
Kom lidt dijondressing på en pandekage og tilføj spinat og 2 skiver mild spegepølse. Læg en pandekage ovenpå og dernæst et pocheret æg. Top med dijondressing, peber og frisk purløg og servér 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

BRUNCHBOLLER M. ÆG, FACON & FETA

BAGTE ÆG M. KYLLINGEWIENER

VAFFELCROISSANT M. OKSESPEGEPØLSE & SPEJLÆG

BREAKFAST BAGEL m. ÆG, MILD SPEGEPØLSE & AVOCADO