En hurtig og smagfuld lille hapser, som er nem at have med på farten eller i madpakken 🧡🥰. Opskriften giver 12 stk.

Butterdejstærter m. oksespegepølse

80 g. Hanegal oksespegepølse
1 stk. Stort rødløg i tynde skiver
2 spsk. Balsamicoeddike
2 pk. Færdiglavet butterdej
60 g. Frugtstang med figen skåret i små tern
100 g. Blød gedeost (smuldret)
1 hf. Persille (grofthakket)
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Steg oksespegepølsen sprød på panden.
2
Steg rødløgene på panden til de er karamelliserede. Smag til med balsamicoeddike.
3
Skær hver butterdej ud i 12 lige store kvadrater.
4
Fordel de karamelliserede løg, oksespegepølse, frugtstang med figen, gedeost og persille på 12 af kvadraterne og læg de resterende 12 ovenpå. Luk kanterne med en gaffel.
5
Pensl med sammenpisket æg og lav to små ridser på toppen af de små tærter.
6
Bag tærterne i ovnen ved 200 grader i ca. 18 minutter eller til de er flotte gyldne.

Tips & forslag

Andre opskrifter fra Hanegal

PULL APART BRØD M. OKSESPEGEPØLSE

HVID PIZZA M. GRØNKÅL & MILD SPEGEPØLSE!

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE