En genial måde at give nyt liv til tørre boller – eller bare forkæle dig selv med en mættende og smagfuld morgenmad! 😍 Kombinationen af vores smagfulde Facon, cremet feta og økologiske æg fra Danæg gør disse brunchboller til et hit. Perfekt til brunchbordet eller som en hyggelig start på dagen – nemme at lave og klar på ingen tid!⏱️

BRUNCHBOLLER M. ÆG, FACON & FETA

40 g. Hanegal Facon
4 stk. Boller
4 stk. Økologiske Æg fra Danæg
100 g. Fetaost
1 hf. Frisk persille
Sesamfrø
Peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Hak feta og persille sammen på et skærebræt.
3
Udhul bollerne så der er plads til fyldet og læg dem på en bageplade med bagepapir.
4
Fordel 2/3 af feta/persilleblandingen og Facon i bollerne. Slå æggene ud ovenpå og top med det resterende fyld. Drys med lidt sesamfrø og peber.
5
Bag bollerne i ovnen i ca. 15-18 minutter til æggehviden har sat sig.
6
Top brunchbollerne med lidt frisk persille og servér 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

EGGS BENEDICT INSPIREREDE PANDEKAGER M. MILD SPEGEPØLSE

BAGTE ÆG M. KYLLINGEWIENER

VAFFELCROISSANT M. OKSESPEGEPØLSE & SPEJLÆG

BREAKFAST BAGEL m. ÆG, MILD SPEGEPØLSE & AVOCADO