En lækker morgenmadsfavorit, der kombinerer det bedste af alt: cremet flødeost, sprød facon og en luftig æggekage fyldt med smag! Perfekt til en energifyldt start på dagen. 🌞 Disse breakfastboller er perfekte til at forkæle dig selv eller dine nærmeste. Med en kombination af proteinrige æg, smagfulde grøntsager og den uimodståelige Facon får du en sandwich, der holder dig mæt og tilfreds hele formiddagen. Prøv den og smag selv 😋

BREAKFASTBOLLE M. ÆG, FACON & FLØDEOST

80 g. Hanegal Facon
10 stk. Æg
100 g. Hytteost
Sort peber
Olivenolie
1 stk. Peberfrugt (i små tern)
80 g. Soltørrede tomater (i små tern)
1 bundt. Persille (grofthakket)
6 stk. Grovboller
Flødeost
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Blend æg, hytteost og peber sammen i en blender.
3
Kom lidt olivenolie i et stort ildfast fad og hæld æggemassen deri. Tilføj Facon, peberfrugt, soltørrede tomater og persille og fordel det rundt med en ske.
4
Sæt fadet i ovnen og bag det i cirka 35 minutter.
5
Lad æggekagen afkøle og brug en udstikker, et glas eller lignende til at udstikke æggekagen i stykker der passer i bollerne, ca. 6 stk. Gem resterne af æggekagen i en bøtte, og spis dem for sig selv.
6
Rist bollerne i en brødrister, smør dem med flødeost og fyld dem med æggekage.

Andre opskrifter fra Hanegal

BRUNCHBOLLER M. ÆG, FACON & FETA

EGGS BENEDICT INSPIREREDE PANDEKAGER M. MILD SPEGEPØLSE

BAGTE ÆG M. KYLLINGEWIENER

UHYGGELIG EDDERKOP M. FACON, RØD PESTO & OST