Start din morgen med en lækker og nærende Breakfast Bagel – perfekt til en sund og hurtig morgenmad. 🥯🍳 Vores opskrift bruger økologiske æg fra Danæg, Hanegal Mild spegepølse og cremet avocado for at give dig den bedste smag og kvalitet. Klar på kun 15 minutter, denne nemme opskrift er ideel til dig, der vil spise sund morgenmad med fokus på økologi og bæredygtighed. 🌱

BREAKFAST BAGEL m. ÆG, MILD SPEGEPØLSE & AVOCADO

70 g. Hanegal mild spegepølse skiveskåret
2 stk. Frugthavens økologiske æg fra Danæg
2 stk. Bagels
1 stk. Avocado
1 stk. Forårsløg
0.5 stk. Lime - saft herfra
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær dine bagels over og placer dem på en bageplade. De øverste halve med skæresiden nedad og de nederste med skæresiden opad. Klæk æggene ned i hullet på de to øverste halve og læg 3-4 stykker spegepølse på hver af de to andre halve. Kom bagepladen i ovnen i ca. 10 minutter til æggehviderne har sat sig.
3
Mos avocadoen i en skål og rør det sammen med limesaft, forårsløg, salt og peber.
4
Fordel avocadomosen på de to bagels med spegepølse og læg de to andre halve med æg ovenpå. Velbekomme 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

VAFFELCROISSANT M. OKSESPEGEPØLSE & SPEJLÆG

BREAKFASTBOLLE M. ÆG, FACON & FLØDEOST

Æggemuffins m. mild spegepølse

SALTEDE FRENCH TOAST M. FACON