Løft brunchen til nye højder med disse ÆGcellent bagte æg med vores elskede kyllingewienerpølser! 😋
De små ramekiner fyldes med små stykker af kyllingepølser, cremet Dijon-blanding og toppes med Frugthavens økologiske æg fra Danæg før de bages. Server med frisk dild på toppen og sprødt ristet rugbrød til 🤤✨ Så velsmagende og nemt! Perfekt som en mættende morgenmad eller på brunchbordet!
BAGTE ÆG M. KYLLINGEWIENER
3 | stk. | Hanegal kyllingewienerpølser |
4 | stk. | Frugthavens Økologiske æg fra Danæg |
2 | dl. | Creme Fraiche |
2 | spsk. | Dijonsennep |
Peber | ||
Frisk dild | ||
Ristet rugbrød | ||
Andet |
||
4 | stk. | Ramekiner |
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Skær kyllingewienerpølserne i små stykker.
3
Rør creme fraiche, Dijonsennep og peber sammen.
4
Kom de 4 ramekiner i et ovnfast fad med varmt vand.
5
Fordel pølserne i ramekinerne og kom creme fraiche-blandingen ovenpå. Slå et æg ud i hver skål.
6
Kom fadet med ramekinerne i ovnen og bag dem i ca. 15-20 minutter til æggehviden har sat sig.
7
Servér de bagte æg med ristet brød 😋.