Løft brunchen til nye højder med disse ÆGcellent bagte æg med vores elskede kyllingewienerpølser! 😋 De små ramekiner fyldes med små stykker af kyllingepølser, cremet Dijon-blanding og toppes med Frugthavens økologiske æg fra Danæg før de bages. Server med frisk dild på toppen og sprødt ristet rugbrød til 🤤✨ Så velsmagende og nemt! Perfekt som en mættende morgenmad eller på brunchbordet!

BAGTE ÆG M. KYLLINGEWIENER

3 stk. Hanegal kyllingewienerpølser
4 stk. Frugthavens Økologiske æg fra Danæg
2 dl. Creme Fraiche
2 spsk. Dijonsennep
Peber
Frisk dild
Ristet rugbrød

Andet

4 stk. Ramekiner
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Skær kyllingewienerpølserne i små stykker.
3
Rør creme fraiche, Dijonsennep og peber sammen.
4
Kom de 4 ramekiner i et ovnfast fad med varmt vand.
5
Fordel pølserne i ramekinerne og kom creme fraiche-blandingen ovenpå. Slå et æg ud i hver skål.
6
Kom fadet med ramekinerne i ovnen og bag dem i ca. 15-20 minutter til æggehviden har sat sig.
7
Servér de bagte æg med ristet brød 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

BRUNCHBOLLER M. ÆG, FACON & FETA

EGGS BENEDICT INSPIREREDE PANDEKAGER M. MILD SPEGEPØLSE

VAFFELCROISSANT M. OKSESPEGEPØLSE & SPEJLÆG

BREAKFAST BAGEL m. ÆG, MILD SPEGEPØLSE & AVOCADO