Lækre og børnevenlige æggemuffins med wienerpølser, cherrytomater og persille. Perfekte i madpakken, som en eftermiddagssnack eller som et indslag på påskebordet 😋🐣
Vi har brugt vores klassiske wienerpølser som er mildt krydret med muskat og paprika, og så er de naturligvis både økologiske og uden unødvendige tilsætningsstoffer - Sådan som vi foretrækker en god pølse! 🫶
Opskriften giver ca. 14 stk.
Skær wienerpølser og grøntsager ud i små stykker og hak persillen fint.
3
Klæk æggene ud i en skål og rør dem sammen med hytteost og krydderier. Tilsæt derefter wienerpølser, grøntsager og persille og bland det rundt i æggemassen.
4
Smør dine muffinsforme med fedtstof og tilsæt æggemassen. Fyld dem ca. 2/3 op, så det ikke løber over inde i ovnen.
5
Bag dine æggemuffins i ovnen i ca. 15-20 minutter til de er blevet flotte gyldne.