Lækre og børnevenlige æggemuffins med wienerpølser, cherrytomater og persille. Perfekte i madpakken, som en eftermiddagssnack eller som et indslag på påskebordet 😋🐣 Vi har brugt vores klassiske wienerpølser som er mildt krydret med muskat og paprika, og så er de naturligvis både økologiske og uden unødvendige tilsætningsstoffer - Sådan som vi foretrækker en god pølse! 🫶 Opskriften giver ca. 14 stk.

ÆGGEMUFFINS M. WIENERPØLSER

240 g. Hanegal Wienerpølser
8 stk. Æg
200 g. Hytteost
2 stk. Forårsløg
150 g. Cherrytomater
1 hf. Persille
1 tsk. Yndlingskrydderi
Salt og peber

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær wienerpølser og grøntsager ud i små stykker og hak persillen fint.
3
Klæk æggene ud i en skål og rør dem sammen med hytteost og krydderier. Tilsæt derefter wienerpølser, grøntsager og persille og bland det rundt i æggemassen.
4
Smør dine muffinsforme med fedtstof og tilsæt æggemassen. Fyld dem ca. 2/3 op, så det ikke løber over inde i ovnen.
5
Bag dine æggemuffins i ovnen i ca. 15-20 minutter til de er blevet flotte gyldne.
6
Servér evt. med lidt sennep eller ketchup til 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

KARTOFFELTÆRTE M. WIENERPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE