Hanegal - Økologisk madglæde siden 1980

  • Dansk
  • English
  • Forside
  • Om Hanegal
    • Organisation
      • Bestyrelse
      • Direktion
      • Kommunikation
      • Salg
      • Produktion
    • Kontrolrapporter
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Produkter
    • NYT
    • Pålæg
      • Spegepølser
        • Oksespegepølse
        • Mild spegepølse
        • Hvidløgsspegepølse
        • Lammespegepølse
      • Kødpølser
        • Hønsekødpølse
        • Kyllingekødpølse
        • Kødpølse
      • Postejer
        • Svineleverpostej
        • Svineleverpostej mælke- og laktosefri
        • Leverpostej 9% fedt
        • Kyllingeleverpostej
        • Mild okseleverpostej
        • Juleleverpostej
        • Bønnepostej
        • Plantepostej klassisk
    • Færdigretter
    • Toppings
      • Cocktail pølser
      • Kyllinge cocktailpølser
      • Kyllinge Haps
      • Pepperoni
      • Bacon i tern
      • Facon
    • Grillpølser
      • Grillpølser
      • Wienerpølser
      • Frankfurter
      • Ringrider
    • Bacon
      • Lufttørret bacon
      • Bacon
    • Snackpølser
      • Salami Stick
      • Beef Stick
    • Tilbehør
      • Planteburger
      • Kartoffelsalat med purløg
      • Mexican Style Chunks
      • Smokey Barbecue Chunks
      • Moroccan Style Chunks
      • Thai Style Chunks
    • Hanegal & friends
      • Hanegal & Grød
        • Gul Daal
        • Rød Daal
        • Grøn Daal
        • Gulerodsbygotto
        • Svampebygotto (vegansk)
        • Svampebygotto (vegetarisk)
        • Plantebaseret risengrød
        • Rødgrød
      • Hanegal & Mikuna
        • TunFRI pålægssalat
        • HønseFRI pålægssalat
        • MakrelFRi pålægssalat
      • Hanegal & The Protein Kitchen
        • Chili Con Chicken
        • Asian Chicken Meatballs
  • Viden om
    • Emballage
    • Uden tilsætningsstoffer
    • Bæredygtig energi
  • Kontakt

Bacon

Hanegals gammeldags lagesaltede bacon har været populær i mange år. Den er ofte blevet udråbt som den mest sprøde bacon man kan finde i dansk detailhandel. Brystflæsket ligger i saltlage en uges tid hvorefter det røges. Sådan fremstillede man bacon før man “opfandt” stiksaltning. Det meste bacon, som kan købes i dag, er stiksaltet. D.v.s. at vand med salt, nitrit og fosfat injiceres i kødet. Denne metode giver et større vandindhold i det færdige bacon og mange vil opleve at det sprutter på panden.

Hanegals bacontyper er uden nitrit og fosfat og har derfor en naturlig kødfarve. Der er heller ikke anvendt sukker i lagen som ellers er en tradition i dansk baconproduktion. Da mange producenter anvender dextrose på hvedebase – i lagen, er det relevant at nævne at Hanegals bacon også er glutenfri.

lufttørret bacon

bacon

Produkter

  • NYT
  • Færdigretter
  • Pålæg
  • Toppings
  • Grillpølser
  • Bacon
    • Lufttørret bacon
    • Bacon
  • Snackpølser
  • Tilbehør
  • Hanegal & friends
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Hanegal A/S · Finlandsvej 12, 6100 Haderslev · Tlf. +45 86 85 36 72 · Mail: hanegal@hanegal.dk