Hanegal - Økologisk madglæde siden 1980

   
  • Forside
  • Om Hanegal
    • Organisation
      • Bestyrelse
      • Direktion
      • Kommunikation
      • Salg
      • Produktion
    • Kontrolrapporter
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Produkter
    • Pålæg
      • Spegepølser
        • Oksespegepølse
        • Mild spegepølse
        • Hvidløgsspegepølse
        • Lammespegepølse
      • Kødpølser
        • Hønsekødpølse
        • Kyllingekødpølse
        • Kødpølse
      • Postejer
        • Svineleverpostej
        • Svineleverpostej mælke- og laktosefri
        • Leverpostej 9% fedt
        • Kyllingeleverpostej
        • Mild okseleverpostej
        • Juleleverpostej
        • Bønnepostej
        • Plantepostej klassisk
    • Færdigretter
    • Toppings
      • Cocktail pølser
      • Kyllinge cocktailpølser
      • Kyllinge Haps
      • Pepperoni
      • Bacon i tern
      • Facon
    • Grillpølser
      • Grillpølser
      • Wienerpølser
      • Frankfurter
      • Ringrider
    • Bacon
      • Lufttørret bacon
      • Bacon
    • Snackpølser
      • Salami Stick
      • Beef Stick
  • Viden om
    • Emballage
    • Uden tilsætningsstoffer
    • Bæredygtig energi
  • Nyheder
  • Kontakt

Nyheder

Her kan du følge med i Hanegal. Vi opdaterer løbende med aktuelle nyheder omkring økologi, fødevarer, diverse aktiviteter mm.


 

Seneste indlæg

  • Plantebaserede færdigretter
  • FLERE PLANTEBASEREDE PRODUKTER OG NYT DESIGN
  • Plantepostejen kommer i 129 Fakta-butikker
  • Postejbakker i aluminium skiftes ud med plastbakker
  • Ny plantepostej vinder pris på øko-messe
  • Økologi i Estland
  • Færdigretter
  • Hanegal investerer i Danmarks Økologiske Jordbrugsfond
  • Hanegal oplyser altid fremstillingsdato
  • En populær testvinder
  • CO2 neutralt oksekød
  • Økologiske råvarer
  • Facebook
  • LinkedIn
Hanegal A/S · Finlandsvej 12, 6100 Haderslev · Tlf. +45 86 85 36 72 · Mail: hanegal@hanegal.dk