Tapasjuletræer med mild spegepølse
Disse fine juletræer på tapasspyd vil pynte julebordet🎄
Ingredienser:
Gul peberfrugt
Agurk
Hanegal Mild Spegepølse
Hård ost f.eks. emmentaler eller cheddar
Tapasspyd
Fremgangsmåde:
- Lav stjerner ud af den gule peberfrugt med en kniv eller en udstikker.
- Skær lange tynde skiver agurk med en kartoffelskræller eller et mandolinjern.
- Skær den milde spegepølse ud i tynde skiver.
- Skær osten ud i små tern til juletræsfødder.
- Samling: Start med en peberfrugtstjerne, dernæst en agurkskive: Start med at lave store folder der gradvist bliver mindre indtil den former et juletræ. Stik spyddet gennem midten og adskil forsigtigt folderne fra hinanden. Sæt 1-2 skiver spegepølse på hvert spyd og afslut med osten.
- Anret spydene på et fad eller tallerken og servér.