Tryk på billedet og se video

Tapasjuletræer med mild spegepølse

Disse fine juletræer på tapasspyd vil pynte julebordet🎄

Ingredienser:
Gul peberfrugt
Agurk
Hanegal Mild Spegepølse
Hård ost f.eks. emmentaler eller cheddar
Tapasspyd

Fremgangsmåde:

  1. Lav stjerner ud af den gule peberfrugt med en kniv eller en udstikker.
  2. Skær lange tynde skiver agurk med en kartoffelskræller eller et mandolinjern.
  3. Skær den milde spegepølse ud i tynde skiver.
  4. Skær osten ud i små tern til juletræsfødder.
  5. Samling: Start med en peberfrugtstjerne, dernæst en agurkskive: Start med at lave store folder der gradvist bliver mindre indtil den former et juletræ. Stik spyddet gennem midten og adskil forsigtigt folderne fra hinanden. Sæt 1-2 skiver spegepølse på hvert spyd og afslut med osten.
  6. Anret spydene på et fad eller tallerken og servér.