Tryk på billedet og se video

Quinoadeller med Facon

Med vores lækre quinoadeller med facon kan du skære ned på kødet og op for de grønne proteiner og tage de første skridt mod en grønnere og mere klimavenlig julefrokost.

4-8 personer

Ingredienser:
1 dl quinoa, ukogte
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
80g Hanegal Facon
50g hytteost
2 æg
Ca. 5-6 spsk. mel
1 tsk spidskommen
1 tsk salt
Peber
Olie/smør til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Kog quinoaen efter anvisningen på pakken.
  2. Steg Facon på panden, så det bliver dejlig sprødt. (Du kan også vælge at tilføje det direkte i farsen.
  3. Rør alle ingredienserne sammen til en “klistret” fars, og lad den hvile i ca. 10 minutter.
  4. Brug en spiseske og den ene hånd til at forme dellerne, og steg dem i olie eller smør på begge sider til de er sprøde og gyldne.
  5. Servér quinoadellerne som en del af julefrokostmenuen eller aftensmaden.