TunFRI pålægssalat

Smagfuld og vegansk pålægssalat af ærter og hestebønner, som har både struktur og bid, og ikke mindst protein, som traditionelt ville komme fra kød. Med velsmagende dressing – præcis som den traditionelle salat – bare uden tun.

Forhandles i udvalgte butikker i: Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’ Brugsen og Coop 365 Discount

Ingredienser: Vand, rapsolie*, sojadrik*, 25% chunks* (heraf 80% ærteprotein*, hestebønner*), 9% rød peber*, 9% majs*, 4% løg*, cornichoner* (agurk*, eddike*, rørsukker*, salt), kartoffelflager*, citronjuice*, rørsukker*, æbleeddike*, salt, grøntsagsbouillon* (salt, løg*, gulerod*, porre*, blomkål*, persille*, broccoli*, hvidløg*, fennikel*, savoykål*, selleri*, krydderier*), dild* og sort peber*.

* = Økologisk.

Mærkning:

Glutenfri

Laktosefri

Vegansk

Serveringsforslag

Yderst velegnet til rugbrød, men også på et stykke hjemmebagt flute eller franskbrød – perfekt til både frokostbordet og madpakken, til hverdag og i weekenden, og til turen med picnickurven. Top salaten med avocado, tomat og et par tynde skiver rødløg.

Prøv også tunFRI pålægssalat i f.eks. wraps med salat og rødløg eller en lækker fiskeFRIplatte – tunFRI pålægssalat deler gerne tallerken på makrelFRI pålægssalat.

Note: Mange spørger, hvorfor skal det ligne og smage som tunsalat, når der ikke er tun i? Vores svar er, at omsorg for planeten ikke skal stå i vejen for kærligheden til den danske madkultur –  det er ren madglæde – bare uden tun.

Produktinfo

Varenr. 20015

Nettovægt: 170 g.

Indpakningsmetode: Plastbakke med film.

Pakket i beskyttende atmosfære.

Opbevaring: I køleskab ved højst +5°C.

Efter åbning: 3 dage i køleskab.

Fremstillet: Se dato på bagsiden.

Bedst før (uåbnet): Se dato på bagsiden.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Energi1.315 kJ / 318 kcal
Fedt28 g
Heraf mættede fedtsyrer2,1 g
Kulhydrat8,4 g
Heraf sukkerarter4,0 g
Kostfibre2,7 g
Protein6,2 g
Salt1,77 g
Varenr. 20015

Relaterede produkter