Rød daal

Indisk-inspireret daal med røde linser, ingefær, gulerod og karry madras. Linserne gør, retten er super mættende, kokosmælken tilføjer en lækker fedme og cremethed, og den friske ingefær gør den en lille smule stærk og krydret. 

Forhandles i udvalgte butikker i: Nemlig.com, Coop, Salling og Dagrofa

Ingredienser: Kokosmælk*, tomat*, vand, 14% røde linser*, 11% gulerod*, løg*, citronjuice*, salt, 0,56% mild karry*, tomatkoncentrat*, hvidløg*, rapsolie*, 0,28% stærk karry* (indeholder sennep*), limeblade*, ingefær*, sort peber* og chiliflager*.

* = Økologisk.

Mærkning:

Glutenfri

Laktosefri

Vegansk

Tilberedning

Mikrobølgeovn: Tag bakken ud af papemballagen og prik 3-5 huller i plastfilmen. Opvarm 3-4 minutter ved 650 W.

Almindelig ovn: Tag bakken ud af papemballagen og løsn plastfilmen halvt fra bakken. Placér bakken midt i en 160°C varm ovn i 20 minutter. Efter endt opvarmning fjernes plastfilmen, og der røres rundt i retten.

Retten skal opvarmes til en temperatur på mindst 75°C.

Tip: Drys med mandler, krydderurter og tomater. Servér naanbrød og dip til.

 

 

Produktinfo

Varenr. 707+725

Nettovægt: 325 g.

Indpakningsmetode: I plastbakke med film.

Opbevaring: I køleskab ved højst +5°C.

Efter åbning: 1 dag i køleskab.

Fremstillet: Se dato på bagsiden.

Bedst før (uåbnet): Se dato på bagsiden.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Energi509 kJ / 121 kcal
Fedt5,2 g
Heraf mættede fedtsyrer3,8 g
Kulhydrat12 g
Heraf sukkerarter2,1 g
Kostfibre2,2 g
Protein5,1 g
Salt0,7 g
Varenr. 707+725

Relaterede produkter

Varenr. 726
Varenr. 727
Varenr. 714