OnePot Pasta Carbonara

Smagfuld pastaret med fine stykker bacon og champignon i lækker flødeostesauce tilsmagt med basilikum.

Forhandles i udvalgte butikker i: Dagrofa, Salling, Coop samt på Nemlig.com

Ingredienser: 50% kogt pasta* (vand, durumhvedemel*), 44% flødeostesauce* (heraf 28% champignon*, vand, heraf 13% fløde*, løg*, rapsolie*, heraf 9% Parmigiano Reggiano (BOB) ost* (mælk*, salt, osteløbe), hvidløg*, majsstivelse*, citronjuice*, grøntsagsbouillon* (havsalt, gulerod*, selleri*, løvstikke*, blomkål*, løg*, porre*, persille*, broccoli*, savoykål*, hvidløg*, fennikel*, krydderier*), salt, hvid peber*, basilikum*), 6% bacon* (grisebryst*, salt, vand).

* = Økologisk.

Tilberedning

Mikrobølgeovn: Tag bakken ud af papemballagen og prik 3-5 huller i plastfilmen. Opvarm 3-4 minutter ved 800 W.

Almindelig ovn: Tag bakken ud af papemballagen og løsn plastfilmen halvt fra bakken. Placér bakken midt i en 200°C varm ovn i 20 minutter. Omrøres og varmes yderligere 10 minutter.

Efter endt opvarmning fjernes plastfilmen, og der røres rundt i retten.

Retten skal opvarmes til en temperatur på mindst 75°C.

Serveringsforslag: Prøv vores OnePot Carbonara med en lækker tomatsalat.

Note: Carbonara er en traditionel italiensk pastaret. Det er en af de få pastaretter, hvor det ikke er fastlagt, hvilken type pasta der skal bruges. Retten består udover pasta af stegt bacon, æg, revet ost og sort peber – hverken mere eller mindre. Traditionelle opskrifter er ofte forbundet med legender og anekdoter, og carbonara’ens oprindelse er svær at stadfæste – måske stammer opskriften fra italienske kulsviere, måske fra amerikanske soldater. Udenfor Italien opstår der ofte variationer af den traditionelle opskrift, hvor man tilføjer sit eget twist til retten med nye ingredienser. I vores carbonara har vi ikke æg, men der er både bacon, revet ost og peber. Og så har vi sat vores twist på retten ved at tilføje fløde og champignon til en lækker cremet flødeostesauce – det har vi gjort af ren kærlighed til både italienske og danske traditioner – og måske også amerikanske.

Produktinfo

Varenr. 1283

Nettovægt: 325 g.

Indpakningsmetode: I bakke indpakket i folie.

Pakket i beskyttende atmosfære.

Opbevaring: I køleskab ved højst +5°C.

Efter åbning: 1 dag i køleskab.

Fremstillet: Se dato på siden.

Bedst før (uåbnet): Se dato på siden.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Energi637 kJ / 152 kcal
Fedt8,4 g
Heraf mættede fedtsyrer2,9 g
Kulhydrat14 g
Heraf sukkerarter1,2 g
Kostfibre1,0 g
Protein4,6 g
Salt0,78 g
Varenr. 1283

Relaterede produkter