Grøntsagslasagne

Velsmagende og vegetarisk grøntsagslasagne med bagte grøntsager, spinat, bechamelsauce med revet Gouda og Ravost, tomater og krydderurter i lag mellem fuldkornspastaplader. Godt alternativ til den traditionelle lasagne som første skridt mod en grønnere og mere klimavenlig madplan.

Forhandles i udvalgte butikker i: Føtex samt på Nemlig.com

Ingredienser: 45% spinat*, 20% tomat*, 12% butternut squash*, 11% gulerod*, squash*, 10% Gouda ost* (mikrobiel osteløbe), champignon*, løg*, smør*, minimælk*, fuldkorns lasagneplader* (durum fuldkornshvedemel*), tomatkoncentrat*, vand, olivenolie*, hvidløg*, 2% Ravost* (mikrobiel osteløbe), hvedemel*, grøntsagsbouillon* (salt, løg*, gulerod*, porre*, blomkål*, persille*, broccoli*, hvidløg*, fennikel* savoykål*, selleri*, krydderier*), salt, sød paprika*, timian*, oregano*, basilikum*, muskat*, sort peber*, majsstivelse*.

* = Økologisk.

Mærkning:

Vegetarisk

Tilberedning

Mikrobølgeovn: Tag bakken ud af papemballagen og prik 3-5 huller i plastfilmen. Opvarm 3-4 minutter ved 650 W.

Almindelig ovn: Tag bakken ud af papemballagen og løsn plastfilmen halvt fra bakken. Placér bakken midt i en 160°C varm ovn i 20 minutter.

Retten skal opvarmes til en temperatur på mindst 75°C.

Serveringsforslag: Enkel salat og lidt lunt focaccia brød vil være perfekt som tilbehør.

Note: Den traditionelle lasagne har en yderst interessant historie, og der kæmpes fortsat om, hvor den oprindeligt stammer fra, da der kan trækkes spor tilbage til både Grækenland og England. Men der er ingen tvivl om, at det italienske køkken har haft en meget stor indvirkning på, at den klassiske lasagne i dag er et kendt og elsket måltid i mange hjem. Grøntsagslasagnes historie er ikke så lang, men vi er sikre på, at det med tiden bliver en klassiker med den fantastiske smag, som det er muligt at lave udelukkende baseret på grøntsager.

Produktinfo

Varenr. 717

Nettovægt: 400 g.

Indpakningsmetode: I bakke indpakket i folie.

Opbevaring: I køleskab ved højst +5°C.

Efter åbning: 1 dag i køleskab.

Fremstillet: Se dato på siden.

Bedst før (uåbnet): Se dato på siden.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Energi428 kJ / 102 kcal
Fedt3,6 g
Heraf mættede fedtsyrer1,4 g
Kulhydrat13 g
Heraf sukkerarter2,7 g
Kostfibre2,1 g
Protein3,7 g
Salt0,4 g
Varenr. 717

Relaterede produkter