Hanegal - Økologisk madglæde siden 1980

  • Dansk
  • English
  • Forside
  • Om Hanegal
    • Organisation
      • Bestyrelse
      • Direktion
      • Kommunikation
      • Salg
      • Produktion
    • Kontrolrapporter
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Produkter
    • NYT
    • Pålæg
      • Spegepølser
        • Oksespegepølse
        • Mild spegepølse
        • Hvidløgsspegepølse
        • Lammespegepølse
      • Kødpølser
        • Hønsekødpølse
        • Kyllingekødpølse
        • Kødpølse
      • Postejer
        • Svineleverpostej
        • Svineleverpostej mælke- og laktosefri
        • Leverpostej 9% fedt
        • Kyllingeleverpostej
        • Mild okseleverpostej
        • Juleleverpostej
        • Bønnepostej
        • Plantepostej klassisk
    • Færdigretter
    • Toppings
      • Cocktail pølser
      • Kyllinge cocktailpølser
      • Kyllinge Haps
      • Pepperoni
      • Bacon i tern
      • Facon
    • Grillpølser
      • Grillpølser
      • Wienerpølser
      • Frankfurter
      • Ringrider
    • Bacon
      • Lufttørret bacon
      • Bacon
    • Snackpølser
      • Salami Stick
      • Beef Stick
    • Tilbehør
      • Planteburger
      • Kartoffelsalat med purløg
      • Mexican Style Chunks
      • Smokey Barbecue Chunks
      • Moroccan Style Chunks
      • Thai Style Chunks
    • Hanegal & friends
      • Hanegal & Grød
        • Gul Daal
        • Rød Daal
        • Grøn Daal
        • Gulerodsbygotto
        • Svampebygotto (vegansk)
        • Svampebygotto (vegetarisk)
        • Plantebaseret risengrød
        • Rødgrød
      • Hanegal & Mikuna
        • TunFRI pålægssalat
        • HønseFRI pålægssalat
        • MakrelFRi pålægssalat
      • Hanegal & The Protein Kitchen
        • Chili Con Chicken
        • Asian Chicken Meatballs
  • Viden om
    • Emballage
    • Uden tilsætningsstoffer
    • Bæredygtig energi
  • Kontakt

Veggie curry

Forhandler: Føtex

 

beskrivelse: Varm curry med æbler, løg, tomater, pastinak, spinat, hvidløg, kokosmælk og karry. Serveret til en grov kartoffelkompot.

Ingredienser: 31% kartoffelkompot (19% kartoffel*, vand, kålrabi*, løg*, tørret rødløg*, rapsolie*, timian*, røget salt), 19% kokosmælk*, 13% æble*, vand, 7% løg*, tomatkoncentrat*, gulerod*, 5% hakket tomat*, 4% spinat*, 3% pastinak*, solsikkeolie*, kålrabi*, 2% hvidløg*, citronjuice*, grøntsagsbouillon (salt, løg*, gulerod*, porre*, blomkål*, persille*, broccoli*, hvidløg*, fennikel*, savoykål*, selleri*, krydderier*), rørsukker*, 0,4% mild karry*, salt, gurkemeje*.

* = Økologisk.

Nettovægt: 400 g.                                                  

Indpakningsmetode: I bakke indpakket i folie.

Opbevaring: I køleskab ved højst +5oC.

Efter åbning: 1 dag i køleskab.

Fremstillet: Se dato på siden.

Bedst før (uåbnet): Se dato på siden.

Tilberedning: Tag bakken ud af papemballagen, og prik 3-4 huller i plastfilmen. Efter opvarmningen fjernes plastfilmen og der røres rundt med en ske.

 

Almindelig ovn                       Mikrobølgeovn

160oC i forvarmet                                  650W

20 minutter                                            4 minutter

Næringsindhold pr. 100 g.:

Energi: 490 kJ / 118 kcal

Fedt: 6,7 g

Heraf mættede fedtsyrer: 3,3 g

Kulhydrat: 12 g

Heraf sukkerarter: 4,0 g

Kostfibre: 1,7 g

Protein: 1,5 g

Salt: 0,9 g

Andre informationer:

Laktosefri

Glutenfri X

Nøglehul

Vegetarisk

Vegansk X

Print

Produkter

  • NYT
  • Færdigretter
    • Daal
    • Sauce bolognese
    • Plantebaseret bolognese
    • Chili con carne
    • Rodfrugtmos
    • Grøntsagscurry
    • Klassisk lasagne
    • Grøntsagslasagne
    • Perlebygotto
    • Veggie curry
    • Hønsefrikassé
    • Plantefrikassé
    • Chicken Tinga
    • Chili Con Carne med brune ris
    • Boller i karry med brune ris
    • Kylling i karry med brune ris
    • Grønlangkål
    • Gammeldags hvidkål
  • Pålæg
  • Toppings
  • Grillpølser
  • Bacon
  • Snackpølser
  • Tilbehør
  • Hanegal & friends
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Hanegal A/S · Finlandsvej 12, 6100 Haderslev · Tlf. +45 86 85 36 72 · Mail: hanegal@hanegal.dk