Hanegal - Økologisk madglæde siden 1980

   
  • Forside
  • Om Hanegal
    • Organisation
      • Bestyrelse
      • Direktion
      • Kommunikation
      • Salg
      • Produktion
    • Kontrolrapporter
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Produkter
    • Pålæg
      • Spegepølser
        • Oksespegepølse
        • Mild spegepølse
        • Hvidløgsspegepølse
        • Lammespegepølse
      • Kødpølser
        • Hønsekødpølse
        • Kyllingekødpølse
        • Kødpølse
      • Postejer
        • Svineleverpostej
        • Svineleverpostej mælke- og laktosefri
        • Leverpostej 9% fedt
        • Kyllingeleverpostej
        • Mild okseleverpostej
        • Juleleverpostej
        • Bønnepostej
        • Plantepostej klassisk
    • Færdigretter
    • Toppings
      • Cocktail pølser
      • Kyllinge cocktailpølser
      • Kyllinge Haps
      • Pepperoni
      • Bacon i tern
      • Facon
    • Grillpølser
      • Grillpølser
      • Wienerpølser
      • Frankfurter
      • Ringrider
    • Bacon
      • Lufttørret bacon
      • Bacon
    • Snackpølser
      • Salami Stick
      • Beef Stick
  • Viden om
    • Emballage
    • Uden tilsætningsstoffer
    • Bæredygtig energi
  • Nyheder
  • Kontakt

Grøntsagslasagne

 

forhandler: 5Kvickley, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Fakta, irma, Føtex, nemlig.com

 

beskrivelse: Bagte grøntsager, spinat, bechamelsauce med revet Gouda og Ravost, tomater og krydderurter. 

Ingredienser: 45% spinat*, 20% tomat*, 12% butternut squash*, 11% gulerod*, squash*, 10% Gouda ost*(mikrobiel osteløbe), champignon*, løg*, smør*, minimælk*, fuldkorns lasagneplader* (durum fuldkornshvedemel*), tomatkoncentrat*, vand, olivenolie*, hvidløg*, 2% Ravost*(mikrobiel osteløbe), hvedemel*, grøntsagsbouillon* (salt, løg*, gulerod*, porre*, blomkål*, persille*, broccoli*, hvidløg*, fennikel* savoykål*, selleri*, krydderier*), salt, sød paprika*, timian*, oregano*, basilikum*, muskat*, sort peber*, majsstivelse*.

* = Økologisk.

Nettovægt: 400 g.                                                  

Indpakningsmetode: I bakke indpakket i folie.

Opbevaring: I køleskab ved højst +5oC.

Efter åbning: 1 dag i køleskab.

Fremstillet: Se dato på siden.

Bedst før (uåbnet): Se dato på siden.

Tilberedning: Tag bakken ud af papemballagen, og prik 3-4 huller i plastfilmen. Efter opvarmningen fjernes plastfilmen og der røres rundt med en ske.

 

Almindelig ovn                       Mikrobølgeovn

160oC i forvarmet                                  650W

20 minutter                                            4 minutter

Næringsindhold pr. 100 g.:

Energi: 428 kJ / 102 kcal

Fedt: 3,6 g

Heraf mættede fedtsyrer: 1,4 g

Kulhydrat: 13 g

Heraf sukkerarter: 2,7 g

Kostfibre: 2,1 g

Protein: 3,7 g

Salt: 0,4 g

Andre informationer:

Laktosefri

Glutenfri

Nøglehul

Vegetarisk X

Vegansk

image_printPrint siden

Produkter

  • Pålæg
  • Færdigretter
    • Daal
    • Sauce bolognese
    • Plantebaseret bolognese
    • Chili con carne
    • Rodfrugtmos
    • Grøntsagscurry
    • Klassisk lasagne
    • Grøntsagslasagne
    • Perlebygotto
    • Veggie curry
    • Hønsefrikassé
    • Plantefrikassé
    • Chicken Tinga
    • Chili Con Carne med brune ris
    • Boller i karry med brune ris
    • Kylling i karry med brune ris
    • Grønlangkål
    • Gammeldags hvidkål
  • Toppings
  • Grillpølser
  • Bacon
  • Snackpølser
  • Facebook
  • LinkedIn
Hanegal A/S · Finlandsvej 12, 6100 Haderslev · Tlf. +45 86 85 36 72 · Mail: hanegal@hanegal.dk