Her en idé til en nem og lækker hverdagsret, hvor du hverken behøver at gå på kompromis med smag eller god kvalitet! 😍🫶 Vi lavet størstedelen af retten for dig, så alt du skal gøre er at tilberede peberfrugten, piske en vinaigrette sammen og opvarme vores Onepot Pasta Carbonara🙌 Så nemt og fuld af god smag 😋

ONEPOT PASTA CARBONARA M. GRILLET PEBERFRUGT & VINAIGRETTE

Ingredienser

2 stk. Hanegal OnePot Pasta Carbonara
4 stk. Peberfrugter
Frisk timian

Vinaigrette

3 spsk. Olivenolie
2 spsk. Rødvinseddike
1 fed. Hvidløg
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Halver peberfrugterne eller skær dem i kvarte og bag dem til de har fået godt med farve.
3
Løsn plastfilmen halvt fra bakken af dine Onepot Pasta Carbonara og placér dem midt i den 200°C varme ovn i 20 minutter.
4
Tag OnePots ud af ovnen, rør rundt i pastaen og varm dem yderligere 10 minutter.
5
Pisk alle ingredienserne til vinaigretten godt sammen i en skål og smag til med salt og peber.
6
Anret de grillede peberfrugter på et fad og hæld vinaigretten ud over fadet.
7
Læg herefter pasta carbonaraen på fadet også. Top med masser af frisk timian og servér 😋.

Tips & forslag

#1
Du kan også tilberede dine OnePots i mikroovnen: Prik i stedet 3-5 huller i plastfilmen og opvarm retten i 3-4 minutter ved 800 W.

Andre opskrifter fra Hanegal

ALT I ÉT FAD: Kyllingewienerpølser, hokkaido og rosenkål

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE

RODFRUGTFAD M. WIENERPØLSER & ÆG