Hanegals One Pot Pasta med Grøntsager & Bønner - en skøn og enkel ret, med masser af smag! Her med lidt urter på siden for ekstra friskhed. Super nem og ren madglæde, klar til at blive nydt! 🌱🍴✨

OnePot Grøntsager & Bønner m. friske urter

OnePot Grøntsager & Bønner

2 stk. Hanegal OnePot Grøntsager & Bønner

Urtesalat

0.5 stk. Hjertesalat el. lettuce
0.5 bundt. Bredbladet persille
0.5 bundt. Basilikum
0.25 bundt. Mynte
0.5 bundt. Dild
2 spsk. Ristede mandler

Dressing

0.5 dl. Olivenolie
Saft fra 1 citron
Salt og peber

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Løsn plastfilmen halvt fra de 2 pakker Hanegal OnePot og sæt dem i ovnen i 15-20 minutter. Rør rundt i pastaen og stil dem tilbage i ovnen i yderligere 10 minutter.
3
Skær salaten groft.
4
Bland salat og urter sammen i en skål.
5
Bland olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen i lille skål og hæld det over salaten.
6
Top salaten med mandelflager.
7
Anret OnePot-pastaen på to tallerkener og servér med urtesalaten.

Tips & forslag

#1
Husk at der er flere varianter af Hanegals lækre OnePot færdigretter. Prøv dig frem, find din favorit og sæt den sammen med dit helt personlige tilbehør. Nemmere bliver det ikke. Velbekomme! 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

CREMET PASTA M. RICOTTA, CITRON & SPRØD PEBERSPEGEPØLSE

ALT I ÉT FAD: Kyllingewienerpølser, hokkaido og rosenkål

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE