Giv de klassiske pølsehorn et twist af halloween! 💀🎃 Disse (u)hyggelige mumie- og edderkoppepølsehorn er super nemme at lave og sjove at servere for børnene! Servér dem som en eftermiddagssnack eller overrask med dem i madpakken 👻🫶 Vi har her brugt vores Mini Kyllingepølser, der er en favorit hos mindste og som passer perfekt til pølsehorn!✔️😋 Opskriften giver 16 stk.

Mumie- & edderkoppepølsehorn

16 stk. Hanegal mini kyllingepølse
1 pk. Pølsehornsdej/butterdej/pizzadej
1 stk. Æg
Sukkerøjne
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Edderkopper
1
Rul dejen ud og halver den på den korte led. Læg den ene halvdel til side.
2
Skær den anden halvdel af dejen ud i 8 lige store dele og rul hver del rundt om midten af en kyllingepølse.
3
Skær pølseenderne ud i 4 strimler, som skal ligne små edderkoppeben.
4
Kom dem på en bageplade og pensl med sammenpisket æg.
Mumier
1
Skær den anden halvdel ud i lange tynde strimler og vikl dem rundt om kyllingepølserne til mumier. Husk at efterlade et hul til øjnene.
2
Kom dem på en bageplade og pensl med sammenpisket æg.
1
Både mumie- og edderkoppepølserne bages ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter.
2
Lad dem afkøle og pynt med sukkerøjne.

Andre opskrifter fra Hanegal

SPRØDE FETARULLER M. OKSESPEGEPØLSE

TOASTRULLER M. MINI KYLLINGEPØLSER, OST & KETCHUP

TORTILLAØJNE M. KYLLINGEWIENERPØLSER

UHYGGELIG EDDERKOP M. FACON, RØD PESTO & OST