Giv de klassiske pølsehorn et twist af halloween! 💀🎃 Disse (u)hyggelige mumie- og edderkoppepølsehorn er super nemme at lave og sjove at servere for børnene! Servér dem som en eftermiddagssnack eller overrask med dem i madpakken 👻🫶 Vi har her brugt vores Mini Kyllingepølser, der er en favorit hos mindste og som passer perfekt til pølsehorn!✔️😋 Opskriften giver 16 stk.

Mumie- & edderkoppepølsehorn

16 stk. Hanegal mini kyllingepølse
1 pk. Pølsehornsdej/butterdej/pizzadej
1 stk. Æg
Sukkerøjne

Sådan gør du

Edderkopper
1
Rul dejen ud og halver den på den korte led. Læg den ene halvdel til side.
2
Skær den anden halvdel af dejen ud i 8 lige store dele og rul hver del rundt om midten af en kyllingepølse.
3
Skær pølseenderne ud i 4 strimler, som skal ligne små edderkoppeben.
4
Kom dem på en bageplade og pensl med sammenpisket æg.
Mumier
1
Skær den anden halvdel ud i lange tynde strimler og vikl dem rundt om kyllingepølserne til mumier. Husk at efterlade et hul til øjnene.
2
Kom dem på en bageplade og pensl med sammenpisket æg.
1
Både mumie- og edderkoppepølserne bages ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter.
2
Lad dem afkøle og pynt med sukkerøjne.

Andre opskrifter fra Hanegal

CRISPY CHICKSTICKS M. SPICY AVOKADO-LIMEDIP

PÅSKEHARE-PØLSEHORN M. MINI KYLLINGEPØLSER

TARTELETHAVER M. ÆGGESALAT & SPRØD PEBERSPEGEPØLSECRUMBLE

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER