Forkæl dig selv og familien med denne lækre og mættende morgenmadspizza med vores let krydret kyllingewienerpølser, æg, peberfrugt og forårsløg! Den er nem at lave og egner sig perfekt til både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad! 😋 Opskriften er til én pizza.

Morgenmadspizza m. kyllingewienerpølser & æg

125 g. Hanegal kyllingewienerpølser i mundrette stykker
1 stk. Pizzadej
1 kugle. Mozarella eller...
100 g. Revet ost
1 dl. Tomatsauce
0.5 stk. Grøn peberfrugt (i tynde strimler)
2 stk. Æg
2 stk. Forårsløg (i skiver)
1 hf. Feldsalat
Salt
Evt. chiliflager

Sådan gør du

1
Kom din pizzabund på en bageplade med bagepapir eller på en pizzasten og fordel tomatsauce og mozzarella på pizzabunden.
2
Fordel strimler af peberfrugt og pølser på pizzaen. Slå æggene ud på pizzabunden. Drys med lidt salt og chiliflager.
3
Bag pizzaen i ovnen på 250 grader i ca. 10-12 minutter til æggehviderne har sat sig og skorpen har fået farve.
4
Lad pizzaen afkøle, top med forårsløg og feldsalat og servér 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

KARTOFFELTÆRTE M. WIENERPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS