Gør børnenes frokost lidt sjovere med denne spiselige larve. Den er nem at forberede og er perfekt som lidt underholdning til weekendens frokost 😋 😉

Den spiselige larve

1 pk. Hanegal Leverpostej
1 stk. Hanegal Kyllingekødpølse
1 stk. Hanegal Mild Spegepølse
8 skiver. Rugbrød
4 skiver. Groft toastbrød
0.5 stk. Agurk
1 stk. Cherrytomat
Sukkerøjne
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Brug en rund udstikker eller et lille glas og stik runde skiver ud af både rugbrød og toastbrød.
2
Skær halvdelen af agurken i skiver.
3
Skær skiver af den milde spegepølse og kyllingekødpølsen.
4
Smør enkelte af de runde skiver brød med leverpostej og saml dem med en ny skive brød.
5
Lav små "klapsammen-madder" med spegepølse og kødpølse.
6
Saml alle de små madder med skiver af agurk imellem. Brug evt. tandstikker.
7
Lav små trekantede ben af agurk og sæt dem på larven sammen med en cherrytomat + sukkerøjne for hoved og ansigt med øjne.
8
Servér for dine små gæster og se madglæden i deres øjne 👀😋

Tips & forslag

#1
Hanegal har flere forskellige postejer, kødpølser og spegepølser, som gør sig godt i denne ret. Brug altid dine små gæsters favorit 🥰

Andre opskrifter fra Hanegal

CHOPPED RUGBRØDSSANDWICH M. JULEPOSTEJ, RØDBEDE & CORNICHONER

TORTILLAØJNE M. KYLLINGEWIENERPØLSER

UHYGGELIG EDDERKOP M. FACON, RØD PESTO & OST

MONSTERTOAST M. MILD SPEGEPØLSE & SPEJLÆG