Gør børnenes frokost lidt sjovere med denne spiselige larve. Den er nem at forberede og er perfekt som lidt underholdning til weekendens frokost 😋 😉
Den spiselige larve
1 | pk. | Hanegal Leverpostej |
1 | stk. | Hanegal Kyllingekødpølse |
1 | stk. | Hanegal Mild Spegepølse |
8 | skiver. | Rugbrød |
4 | skiver. | Groft toastbrød |
0.5 | stk. | Agurk |
1 | stk. | Cherrytomat |
Sukkerøjne |
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Sådan gør du
1
Brug en rund udstikker eller et lille glas og stik runde skiver ud af både rugbrød og toastbrød.
2
Skær halvdelen af agurken i skiver.
3
Skær skiver af den milde spegepølse og kyllingekødpølsen.
4
Smør enkelte af de runde skiver brød med leverpostej og saml dem med en ny skive brød.
5
Lav små "klapsammen-madder" med spegepølse og kødpølse.
6
Saml alle de små madder med skiver af agurk imellem. Brug evt. tandstikker.
7
Lav små trekantede ben af agurk og sæt dem på larven sammen med en cherrytomat + sukkerøjne for hoved og ansigt med øjne.
8
Servér for dine små gæster og se madglæden i deres øjne 👀😋
Tips & forslag
#1
Hanegal har flere forskellige postejer, kødpølser og spegepølser, som gør sig godt i denne ret. Brug altid dine små gæsters favorit 🥰