Her et bud på en lækker, nærende og mættende morgenmad! Den er nem at lave, smager fantastisk og så kan de mange farver da ikke andet end at få en i godt humør 🌈😍 En perfekt start på dagen, hvis du spørger os! 😋

Breakfast Bowl m. Kyllingewienerpølser, Rødbedehummus & Spicy Agurkesalat

250 g. Hanegal kyllingewienerpølser
2 dl. Quinoa
4 stk. Æg

Rødebedehummus

1 stk. Mellemstor kogt/bagt rødbede (ca. 200g)
1 ds. Kikærter
1 fed. Hvidløg
2 spsk. Tahin (gerne lys)
3 tsk. Revet peberrod
1 tsk. Spidskommen
1 stk. Citron (saft heraf)
2 spsk. Olivenolie
Salt og peber

Spicy agurkesalat

1 stk. Agurk
1 stk. Grøn chili
0.5 stk. Citron (saft heraf)
2 tsk. Ristede sesamfrø
Lidt olivenolie
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Rødbedehummus
1
Blend alle ingredienserne sammen til en lækker og cremet hummus. Tilføj evt. lidt isvand hvis nødvendigt.
2
Smag til med salt og peber.
Spicy agurkesalat
1
Flæk agurken på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær dem derefter ud i tynde skiver og kom dem i en skål.
2
Skær chilien i tynde skiver og kom dem i skålen med agurk.
3
Tilføj citronsaft, evt. lidt olivenolie, ristet sesamfrø og smag til med salt og peber.
Bowl
1
Kog quinoaen som angivet på posen.
2
Skær kyllingewienerpølserne ud i mundrette stykker og steg dem gyldne på en pande.
3
Kog æggene efter hvordan du ønsker dem.
4
Anret din breakfast bowl med rødbedehummus, quinoa, kyllingewienerpølser, æg og agurksalat.
5
Top evt. med lidt chiliflager og brøndkarse og servér.

Andre opskrifter fra Hanegal

ÆGGEMUFFINS M. WIENERPØLSER

MORGENMADSFAD M. RODFRUGTER, ÆG & FACON

Mumie- & edderkoppepølsehorn