Breakfast Bowl m. Kyllingewienerpølser, Rødbedehummus & Spicy Agurkesalat
Tilberedningstid: 30 min.
250 | g. | Hanegal kyllingewienerpølser |
2 | dl. | Quinoa |
4 | stk. | Æg |
Rødebedehummus |
||
1 | stk. | Mellemstor kogt/bagt rødbede (ca. 200g) |
1 | ds. | Kikærter |
1 | fed. | Hvidløg |
2 | spsk. | Tahin (gerne lys) |
3 | tsk. | Revet peberrod |
1 | tsk. | Spidskommen |
1 | stk. | Citron (saft heraf) |
2 | spsk. | Olivenolie |
Salt og peber | ||
Spicy agurkesalat |
||
1 | stk. | Agurk |
1 | stk. | Grøn chili |
0.5 | stk. | Citron (saft heraf) |
2 | tsk. | Ristede sesamfrø |
Lidt olivenolie | ||
Salt og peber |