Gør Halloween lidt sjovere med disse (u)hyggelige monstertoasts! 👀 Med vores skiveskåret milde spegepølse og skønne økologiske æg fra Danæg, kan du på få minutter fremtrylle et uhyggeligt lækkert måltid, der får både små og store til at smile😋 Perfekt som en eftermiddagssnack eller en skræmmende frokost! 😈 🍞 🍳

MONSTERTOAST M. MILD SPEGEPØLSE & SPEJLÆG

4 skiver. Hanegal mild spegepølse skiveskåret
2 stk. Økologiske Æg fra Danæg
4 skiver. Brød
Flødeost
Agurk
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Steg æggene til spejlæg på en pande.
2
Udstik et hul til øjne på 2 af brødskiverne, højt nok til at der er plads til en mund nedenunder. Skær evt. brødet til i toppen, så hovedet ikke er helt firkantet. Skær munden ud med en kniv og skær agurken ud til små monsterører.
3
Rist brødene på en pande eller i en brødrister.
4
Smør de to skiver brød uden huller til øjne og mund med flødeost og kom et stykke mild spegepølse på hver. Læg spejlæggene på og top med brødskiverne med huller til øjne så de passer over æggeblommerne. Fold de to resterende skiver spegepølse til tunger og læg dem ind i munden på de to toasts.

Tips & forslag

#1
Du kan med fordel bruge en rund udstikker til at lave monster-øjet 👀 😉

Andre opskrifter fra Hanegal

TORTILLAØJNE M. KYLLINGEWIENERPØLSER

UHYGGELIG EDDERKOP M. FACON, RØD PESTO & OST

GRÆSKARSUPPE M. SPRØD HVIDLØGSSPEGEPØLSE

BØRNE TAPASSPYD M. SNACKPØLSER & ANDRE GODTER