Variationer over et klassisk tema
Leverpostej er klassikeren i den danske pålægstradition. Og det i en sådan grad, at “Leverpostej” er blevet anerkendt som en dansk nationalret indenfor EU.
Billede til højre viser Hanegals første leverpostej, som vi har produceret siden 1992. Opskriften har vi fra slagtermester Hansen i Galten, og det er vist det tætteste man kan komme på den klassiske leverpostej af svinelever og spæk. I årenes løb har den vundet adskillige smagstests.
Siden har vi udviklet mange nye varianter med nye smagsoplevelser og med særlige egenskaber som allergivenlig, lavt fedtindhold, uden tilsat sukker og uden svinekød
Nedenfor kan du klikke ind på datablade for de forskellige varianter. Klik på produktnavnet.
I skemaet herunder, er listet de produkter, som bør kunne findes i de butikker, som er nævnt.
Plantepostej Klassisk | Irma, Coop.mad.dk |
Bønnepostej | Meny, Irma, Coop, Coop.mad.dk, Rema 1000, Føtex, Bilka og Nemlig.com |
Bønne & Quinoa Paté (SPIR) | Netto |
Svine Leverpostej | Fakta |
Leverpostej | Nemlig.com |
Änglamark Leverpostej | Kvickly og Superbrugsen |
Bacon Leverpostej | Irma |
Grovhakket Leverpostej | Irma |
Mild Okse Leverpostej | Kvickly, Superbrugsen og Irma |
Kyllinge Leverpostej | Kvickly, Superbrugsen, Irma, Meny og Nemlig.com |
Fedtfattig Leverpostej (9% fedt) | Kvickly, Superbrugsen, Irma, Meny, Spar og Nemlig.com |
Jule Leverpostej (sæsonvare) | Rema 1000, Føtex og Bilka |