Kødpølsen er en kogepølse
Kogepølser eller kødpølser har igennem mange år været mange børns foretrukne kødpålæg. Smagen er oftest mild og konsistensen blød og fast. Det gør kogepølser nemme at have med på brød og nemme at servere. Kogepølser kan også skæres i stave og serveres til godt rugbrød eller en bolle.
Hanegals koge/kødpølser indeholder meget kød. De er alle glutenfri, laktosefri, uden tilsat sukker – og uden tilsætningsstoffer.
Kogepølser produceres på basis af en bindefars, der er fremstillet af magert kød, hvor kødets proteiner kan danne en emulsion med det fedt og vand, som indgår i opskriften. Ved kogning til en kernetemperatur på mindst 75 C opnås en skærefast pølse, og eventuelle skadelige bakterier, f.eks. salmonella, bliver dræbt.
Hanegals kødpølser er produceret i en helt tæt plasttarm – en såkaldt steril-tarm – hvilket giver pølserne en holdbarhed på mindst 60 dage ved opbevaring på køl. – Men når der er taget hul på pølsen, reduceres holdbarheden til ca. 5 dage. Du kan altid anvende en rest kogepølse/kødpølse til en gryderet eller i en biksemad.
Se datablade og forhandlere her:
Hønse Kødpølse 240 g | Kvickly, Superbrugsen, Osuma og Nemlig.com |
Kyllinge Kødpølse 240 g | Kvickly, Superbrugsen, Irma, Osuma og Nemlig.com |
Kyllinge Kødpølse 200 g | Føtex og Bilka |
Mild Kyllingepølse 200 g | Netto |
Mild Kødpølse 200 g | Føtex |
Kødpølse 9% fedt 240 g | Irma og Nemlig.com |
Fjerkræ Kødpølse 9% 200 g | Rema 1000 |
Fjerkræ Kødpølse 200g | Meny og Spar |